Administrar

Aquest blog forma part d'un treball acadèmic per l'Escola Superior de Relacions Públiques.

Història del blog

margalidavera | 25 Juny, 2007 05:57

Vaig estar estudiant a l’Escola superior de Relacions Públiques i vivint a Barcelona durant cinc anys i ha estat genial, tant que fins i tot hi va haver un moment en el que vaig haver-me de plantejar viure-hi de manera definitiva. Però les coses a vegades són complicades i cada decisió implica una renúncia. En aquells moments vaig fer una llista dels avantatges i els inconvenients de les dues opcions que tenia, Mallorca i Barcelona. Finalment estic vivint a Manacor, Mallorca.

Penso que tothom fa les seves pròpies llistes mentals en algun moment per prendre decisions. I precisament la tècnica del diferencial semàntic que faig servir en la investigació s’assembla a aquestes llistes mentals, ja que permet comparar, classificar, jerarquitzar, i a més generalitzar sobre certs fenòmens que tenen a veure amb els sentiments i que resulten essencials per prendre decisions. Aquestes decisions poden ser més o menys importants, però sempre inclouen aquestes implicacions personals. Una de les coses negatives de tornar a Mallorca era el tema del treball de fi de carrera. Estant a Barcelona tenia un contacte amb professors, companys, i possibles col·laboracions que jo considerava una avantatge a l’hora de realitzar el treball.

Però per altra banda, també volia realitzar aquest projecte en l’àmbit d’Internet, degut a que les pràctiques que vaig realitzar primer a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) i després a Tupatrocinio.com em resultaren d’ allò més enriquidor per posar-me en contacte directe amb aquesta revolució de la comunicació. És per això que he creat aquest blog; per realitzar el meu treball en l’àmbit d’Internet i per mantenir el contacte amb els professors, amb el meu tutor Enric, i amb els companys, amic, familiars i col·laboradors amb els que vull compartir la realització d’aquest projecte.

A més, des de aquest blog podeu i us agrairia que accediu al qüestionari i participeu en la investigació.

Enquesta en català

Encuesta en español

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS