Administrar

Aquest blog forma part d'un treball acadèmic per l'Escola Superior de Relacions Públiques.

Noves necessitats de mercat (Justificació del treball)

margalidavera | 10 Juny, 2007 18:16

El destí com a producte ofereix una sèrie d’ofertes individuals que són percebudes com un tot. El destí en una concepció ample inclou els recursos relacionats amb la natura, la història, les infrastructures i el desplaçament. Per tant la gestió del destí com a producte turístic correspon a molts agents (públics i privats) ja que son moltes les variables.

La necessitat de crear una cultura corporativa sòlida davant un mercat canviant i globalitzat ha fet que es desenvolupin activitats destinades a la construcció social de la marca, a la definició de valors i a la millora de la participació interna, entre d’altres qüestions.

La construcció de la cultura organitzativa es pot entendre com a element bàsic per preservar la bona receptivitat social de les organitzacions amb els efectes sobre el mercat que això suposa.

Diferenciació a través del valor de la marca VS Estandardització dels productes turístics

Posicionament en el mercat

Desestacionalització

En aquesta situació la imatge creada en torn a les entitats, les activitats que s’hi desenvolupen, i els productes que es comercialitzen, actuen com a element motivador en el procés de compra, incorporant credibilitat i garantia. Per que el posicionament és l’únic indicador objectiu de qualitat quan no hi ha experiència prèvia. D’aquí la importància de la investigació de la imatge de marca a Internet des d’on cada cop més es produeix la fase de recerca d’informació, comparació i elecció de destí turístic.

Bibliografia

Arranz, Juan Carlos. (1997) Gestión de la Identidad Empresarial. Ediciones gestión 2000 S.A. Barcelona

Ordeix, E. (2006) La gestió del compromís: construir la identitat i els valors a les organitzacions a partir de les relacions públiques.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS